Cookiepolitik for Folkebevægelsen for et demensvenligt Danmark

Folkebevægelsen for et Demensvenligt Danmarks hjemmeside bruger cookies for at forbedre din oplevelse på hjemmesiden og til at støtte markedsføringen af vores services. Nedenfor kan du læse om, hvad en cookie er, og hvordan den virker.

 

Du har mulighed for at vælge, hvilke cookies, du vil tillade på vores hjemmesider. Når du har valgt eller fravalgt kategorierne, så klik på knappen "Gem indstillinger". Vær opmærksom på, at hvis du tidligere har accepteret cookies fra vores hjemmesider, så skal du ind og slette dem manuelt. Du kan finde link til vejledning længere nede på denne side.

 

Vi har fået forespørgsel specifikt på, hvordan den såkaldte Facebookpixel virker på vores hjemmesider. Den virker som de andre cookies, vi anvender - den bliver blot genereret en smule anderledes. Den kan således også fravælges ved at fravælge marketing-cookies.

 

www.demensvenligtdanmark.dk/persondatapolitik kan du finde yderligere oplysninger om, hvordan vi indsamler, behandler og opbevarer dine personoplysninger.

 

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

Folkebevægelsen for et Demensvenligt Danmark

Vi har sekretariat hos Ældre Sagen

Snorresgade 17-19

2300 København S

E-mail: lone@demensvenligtdanmark.dk

CVR.nr.: 10 62 54 08

 

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

 

Hjemmesidens brug af cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks. om du tidligere har besøgt siden. Helt overordnet anvendes cookies som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig. Vi tilbyder altid en opdateret oversigt over hjemmesidens brug af cookies og vores samarbejdspartnere.

 

Hvor længe opbevares cookies?

Det er varierende, hvor længe cookies opbevares på dit udstyr. Tiden regnes fra den seneste gang, du var inden på hjemmesiden. Efter udløb vil cookies automatisk blive slettet.

 

Sådan afviser eller sletter du dine cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

 

Sletning af cookies

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC /computer med en nyere internetbrowser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete.

 

Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Google Chrome

Opera

Safari

Flash cookies

Apple

Android

Windows 7

Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.

 

Har du spørgsmål?

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os. Selve cookiedeklarationen bliver opdateret hver måned af Cookie Information og hvis du har nogen spørgsmål til den, så kan du skrive til info@cookieinformation.com.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Hvis oplysningerne ikke er korrekte, har du ret til at få dem korrigeret eller slettet.

 

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne behandles og tilbagekalde et samtykke.

 

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med ovenstående retningslinjer, er du velkommen til at kontakte Demensvenligt Danmark på lone@demensvenligtdanmark.dk.

KONTAKT

Folkebevægelsen for et Demensvenligt Danmark udgiver årligt rapporten Demensvenlige Handlinger. Se 2018-rapporten her.

Hvis du har brug for yderligere information, materiale eller uddybende viden, kan du kontakte:

 

Lone Harlev
lone@demensvenligtdanmark.dk

Tlf: 51 92 82 32

Sekretariatet holder til hos

Ældresagen på Snorresgade 19, 2300 Kbh S

Læs vores cookiepolitik her og persondatapolitik her